Bekräfta beställningar via SMS med Pocket Response.

2019-12-18

Pocket Response möjliggör inte bara er att skicka sms utan ni kan även bekräfta era beställningar automatiskt med vår plattform. Genom att ni skickar ut ett sms till kunden kan ni även möjliggöra att denna kund kan svara via ett lokalt telefonnummer ifall det finns fel i leveransen.

Ifall något behöver följas upp så kan ni enkelt göra detta genom att skicka en enkät till kunden via sms. När kunden har fyllt i den kan ni sedan hantera svaret till underlag för att veta vad som har gått snett.

Hantera beställningar via SMS direkt ifrån Pocket Response, så kan ni frigöra mer tid att skapa nya affärer och använda Pocket Response till att följa upp de affärer som har gjorts.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

4+6= * *