Skicka ut specialerbjudanden och rabattkoder via SMS.

2019-11-11

 Vi på Pocket Response skapar enkelhet ur sådant som annars är svårt. Genom att skicka ut era SMS via vår plattform kan ni enkelt skicka ut specialerbjudanden och rabattkoder via SMS. På det sättet kan ni enkelt nå era kunder och öka försäljningen.

Genom att skicka ut SMS-et direkt till din kund får den mer uppmärksamhet än om du hade skickat ut det via E-post. E-post kan även ifall våra servrar har bra säkerhetsscore kan fortfarande beroende på hur din kund har konfigurerat sin e-post kastas automatiskt eller skickas till SPAM. 

Genom att använda Pocket Response och Examinare plattformen till alla utskick och enkäter kan ni vara säker på att ni endast behöver integrera en gång och sedan är ni igång.


Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

5+5= * *