Skicka ut eventinbjudningar och påbörja registrering via SMS.

2019-10-21

I dagens stressade samhälle och med lagar såsom GDPR skapar det ytterligare problematik för hur man får hantera e-postaddresser och i viss del får man inte använda e-poster alls utan att det skickas till SPAM-mappen, därför ska du skicka ut eventinbjudningar och påbörja registrering via SMS. 

Genom att skicka ut ett sms kommer det oftast att läsas inom ett par minuter, efter det kan er kund skicka ett svar och sedan fortsätta registreringen i sin mobil. Helt eller delvis utan E-post skickas till dem. 

Vi vill gärna hjälpa er med att påbörja registreringar via SMS. Kontakta oss redan idag.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

9+2= * *