Mässuppföljning och konferensuppföljning via SMS.

2019-09-29

Först måste du se till att du har ett mångsidigt, flexibelt och kraftfullt SMS-marknadsföringsverktyg att använda på din mässa eller konferens det är här Pocket Response kommer in. Pocket Response är en mycket kraftfull lösning för din mäss eller konferensuppföljning. Du kan enkelt importera alla mottagare eller ha en integration ansluten till Pocket Response och skicka ut sms-uppföljningar på en gång.

NPS för mässa / konferens via SMS.

Pocket Response vid körning i NPS-läge identifierar betyg 1-5 från kunderna och kan därför automatiskt skicka en enkätlänk till kunden om de ger lägre betyg än 3. Då kan du se exakt vad du behöver göra bättre för nästa gång.

Pocket Response som ett föreläsarassistent verktyg.

Genom att aktivera Speaker Assistance Tool kan dina föreläsare få direkt återkoppling. De kan även få frågor direkt till sin session och sedan visa dem på huvudskärmen. Om du vill aktivera röstning är det också möjligt inom Pocket Response.

För mer information och få en offert till ditt företag, fyll i formuläret nedan.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

9+1= * *